Mięso i wędliny z dziczyzny – nasze produkty
Poniżej przedstawiamy Państwu szczegółowe informacje na temat dostępnych u nas wyrobów. Nieustannie dążymy do poszerzania naszego asortymentu oraz ciągłego udoskonalania procesów technologicznych związanych z przetwórstwem mięsnym.
Schab z dzika z kością
Odtłuszczony, cięty na 10 żeber
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 6-10 kg
Sztuk w kartonie: 3-6
Waga kartonu ca.: 15-25 kg
Schab z dzika bez kości
Mięso oczyszczone bez warkocza
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 0,6-4 kg
Sztuk w kartonie: 6-20
Waga kartonu ca.: 18-25 kg
Polędwica z dzika
Mięso oczyszczone
Zapakowane: vacum, po 3-4 szt. w worku
Waga sztuki: 0,2-0,5 kg
Opakowań w kartonie: 5-10
Waga kartonu ca.: 8-20 kg
Szynka z dzika z kością
Czysta obróbka bez kości ogonowej
Odcięta goleń dołączona
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1,3-3,5 / 3,5-6 / 6-10 kg
Sztuk w kartonie: 2-4
Waga kartonu ca.: 15-25 kg
Szynka z dzika bez kości
Tylko cała część, odcięta czysta obróbka
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1,5-5 kg
Sztuk w kartonie: 3-5
Waga kartonu ca.: 16-19 kg
Łopatka z dzika z kością
Anatomicznie odcięta, czysta obróbka
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 3-5 kg
Sztuk w kartonie: 3-5
Waga kartonu ca.: 15 kg
Łopatka z dzika bez kości
Bez odłamków kuli, czysta obróbka mięśnia
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 4,5-5,5 kg
Sztuk w kartonie: 4-6
Waga kartonu ca.: 18-25 kg
Kark z dzika bez kości
Nierozbity kulą, mięso oczyszczone
Zapakowane: vacum, po 1 szt.
Waga sztuki: 0,5-3 kg
Sztuk w kartonie: 8-20
Waga kartonu ca.: 15-25 kg
Gulasz z dzika
Mięśnie z łopatki, karku, szynki i schabu
Oczyszczone z tłuszczu
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 30-50 g
Sztuk w kartonie: 8-20
Waga kartonu ca.: 10-20 kg
Comber z sarny z kością
Oczyszczony do srebrnej błony
Cięty na 6-11 żeber
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1,2-3,5 kg
Sztuk w kartonie: 5-9
Waga kartonu ca.: 15-22 kg
Comber z sarny bez kości
Oczyszczone mięso
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 0,3-1,5 kg
Sztuk w kartonie: 10-15
Waga kartonu ca.: 18-25 kg
Udziec z sarny z kością
Oczyszczone mięso
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1,2-3,5 kg
Sztuk w kartonie: 5-6
Waga kartonu ca.: 16-22 kg
Udziec z sarny bez kości
Oczyszczone mięso z mięśniami
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 0,6-2,5 kg
Sztuk w kartonie: 6-12
Waga kartonu ca.: 16-26 kg
Gulasz z sarny EDEL /extra/
Ręcznie cięte mięso z łopatki, karku,
udźca i combra, bez żył
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 30-50 g
Sztuk w kartonie: 8x 1 kg / 1x 3 kg / 2x 5 kg
Waga kartonu ca.: 10-20 kg
Mięso KL II sarna
Ścinki produkcyjne na pasztet lub kiełbasę
Zapakowane: vacum
Gramatura: 10-20 g
Sztuk w kartonie: 4-6
Waga kartonu ca.: 18-20 kg
Łopatka z sarny z kością
Bez postrzału, anatomicznie odcięta
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1,5 kg
Sztuk w kartonie: 8-10
Waga kartonu ca.: 15-20 kg
Comber z jelenia z kością
Oczyszczony, cięty na 6-10 żeber
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 5 -15 kg
Sztuk w kartonie: 2-3
Waga kartonu ca.: 22-35 kg
Comber z jelenia bez kości
Czysto wytrybowany, cięty na 6-10 żeber
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1 -4 kg
Sztuk w kartonie: 4-10
Waga kartonu ca.: 18-25 kg
Polędwica z jelenia
Czysta obróbka, 2-4 szt. w jednym worku
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 0,3-1 kg
Opakowań w kartonie: 10-15
Waga kartonu ca.: 18-24 kg
Kark z jelenia bez kości
Oczyszczony
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1 -6 kg
Sztuk w kartonie: 5-12
Waga kartonu ca.: 18-25 kg
Gulasz z jelenia
Cięty z mięśni, szynki, schabu, łopatki, karku
Ręcznie cięte bez żył i tłuszczu
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 30-50 g
Sztuk w kartonie: 1x 3 kg
Waga kartonu ca.: 20 kg
Udziec z jelenia i jelenia cielaka bez kości
Cały element udźca czysto obrobiony
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 1,5-8 kg
Sztuk w kartonie: 2-10
Waga kartonu ca.: 16-25 kg
Udziec z jelenia bez kości /extra/
Udziec podzielony na 4 mięśnie
Pojedynczo zapakowane
Zapakowane: vacum
Sztuk w kartonie: 2-10
Waga kartonu ca.: 8-25 kg
Łopatka z jelenia bez kości
Bez rany postrzałowej, cała część
Czysta obróbka, wytrybowane
Zapakowane: vacum
Waga sztuki: 2-7 kg
Sztuk w kartonie: 4-8
Waga kartonu ca.: 15-20 k
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia przedsiębiorstwa Tytus w Opolu oraz posmakowania pysznych wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Jesteśmy do Państwa dyspozycji w siedzibie firmy od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-15:00.
Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania, zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego.